top of page
Gray Theme Bedroom

MEISTÄ

Yritys, toimintatapa ja ihmiset

VUOLLE

KOTIPALVELU

LUOMME puhtaita ja viihtyisiä tiloja, jotka tekevät arjestasi helpompaa ja mukavampaa.

tiimimme koostuu innostuneista ja ammattitaitoisista siivoojista, jotka ovat omistautuneita tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Meillä on laaja kokemus erilaisista siivousprojekteista, ja olemme valmiita tarttumaan haasteisiin ja tekemään parhaamme jokaisen kohteen puhtaaksi saamiseksi.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Siksi kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi ja räätälöimme siivouspalvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi ja luottavaiseksi jätettyäsi kotisi tai toimistosi meidän huomaamme.

EKOLOGISUUS

Otamme ekologisuuden huomioon kokonaisvaltaisesti kaikessa tekemisessämme.

 

Meille on tärkeää, ettei työntekijämme tai asiakkaamme altistu turhille kemikaaleille. Kemikaalien päätyminen vesistöihin on myös iso ongelma, jota pyrimme omalla toiminnallamme ehkäisemään. Käytämme suomalaisia ekologisia Ole hyvä-sarjan puhdistustuotteita. Tuotteet ovat biohajoavia, eivätkä sisällä keinotekoisia väri-tai hajuaineita. Meiltä mahdollista saada myös täysin hajusteeton siivous. 

Tiimi

Meillä on vankka kokemus siivouspalveluiden tarjoamisesta ja laaja kokemus eri toimialojen ja yritysten siivousratkaisujen luomisesta ja toteuttamisesta. Siivouspalveluiden ammattilaisemme ovat johtaneet ja toteuttaneet onnistuneesti lukuisia siivousprojekteja erilaisissa toimintaympäristöissä.

KATRIINA SALONEN

Olen Katriina Salonen, tuttavallisemmin Riina. Olen Vuolle Kotipalvelun yrittäjä ja toimitusjohtaja. Perustimme yrityksen yhdessä mieheni kanssa 2023. 

Olen monta alaa kolunnut läpi, kunnes löysin kotisiivouksen. Olen opiskellut tarjoilijaksi, konduktööriksi sekä sairaanhoitajaksi. Olen tällainen ikuinen opiskelija ja minulla on vähintään 100 rautaa tulessa yhtäaikaa. 

Miksi kotisiivous? 

Olen neljän lapsen äiti, elänyt ruuhkavuosia kohta 10 vuotta. Tiedän todella ettei kodin siistinä pitäminen ole aina helpoin temppu ja aina ei voimavarat riitä kaikkeen. Avun pyytäminenkin on usein hankalaa. Haluan tuoda kotisiivouksen mahdolliseksi etenkin heille ketkä sitä eniten tarvitsee. 

 

Rakastan myös toisten kotien siivoamista, omaani en niinkään. On ihana nähdä oman työn jälki ja tehdä ihmisistä iloisia. Toivon jokaisen meidän asiakkaan huulilla olevan hymyn, kun astuvat kotiin meidän siivouksen jäljiltä. 

JUHA SALONEN

Olen Juha, 36 vuotias 4 lapsen isä. 

Olen Vuolle Kotipalvelun monitoimimies. Kotisiivouksista pysyn kaukana, sen sijaan hoidan mm. yrityksen markkinointia, ikkunanpesuja, airbnb-siivouksia ja asiakashankintaa.

 

Olen opiskellut huomattavasti vähemmän kuin parempi puoliskoni, peruskoulupohjalla mennään ja hyvin on pyyhkinyt silläkin. Vankka työkokemus ja historia löytyy logistiikkapuolelta.

Siivouspalvelut pääkaupunkiseutu.jpg

MEILLE TÖIHIN

LIITY ammattitaitoiseen tiimiimme! Tarjoamme HYVÄN PALKAN, innostavan työympäristön JA mahdollisuuden kehittyä. Tule mukaan luomaan puhtaita ja viihtyisiä koteja kanssamme!

bottom of page