top of page
Ironing with Garment Steamer

SIIVOUSPALVELUT

PIDÄMME TILAT SIISTINÄ JA VIIHTYISINÄ - HELSINKI, ESPOO, VANTAA & KIRKKONUMMI

LAADUKKAAT SIIVOUSPALVELUT

KOTIIN JA TOIMISTOLLE

Vuolle Siivouspalvelun ammattilaiset ovat omistautuneita ja kokeneita siivoustyön ammattilaisia, jotka tekevät kodistasi tai yrityksesi tiloista virheettömän puhtaita ja raikkaita.

Meillä on kokenut tiimi ammattisiivoojia, jotka tuntevat eri pinnat ja materiaalit sekä tietävät, miten ne puhdistetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Käytämme ympäristöystävällisiä siivoustuotteita, joten voit olla varma, että TILASI on turvassa JA ympäristöä kunnioitetaan.

Säästä aikaa ja energiAA valitsemalla meidät siivouksen ammattilaisiksi. Huolehdimme siitä, että tilasi säilyy aina SIISTINÄ.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun SIIVOUStarpeisiin - teemme yhteistyötä PUHTAUDEN JA VIIHTYVYYDEN eteen!

KOTISIIVOUS

Kotisiivouspalvelumme on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä säännöllinen viikkosiivous, suursiivous ennen juhlia tai erityistarpeiden huomioiminen, me hoidamme sen puolestasi.

LUE LISÄÄ

airbnb siivous

ymmärrämme Airbnb-maailman vaatimukset ja tarpeet. puhtaus ja siisteys ovat avainasemassa vieraiden tyytyväisyyden kannalta. saat ammattitaitoisen ja luotettavan siivousjoukon, joka varmistaa, että tilasi on aina virheettömässä kunnossa.

LUE LISÄÄ

toimitilasiivous

Toimitilasi puhtaus on ensiarvoisen tärkeää, kun haluat luoda ammattimaisen ja viihtyisän ympäristön niin työntekijöillesi kuin asiakkaillesi. Tarjoamme kattavan toimitilasiivouspalvelun, joka varmistaa, että tilasi loistavat puhtautta.

lue lisää

IKKUNANPESU

Ikkunoiden kirkkaus ja puhtaus ovat avainasemassa luodessasi valoisan ja viihtyisän ympäristön kotiisi tai yritykseesi. Tarjoamme laadukasta ikkunanpesupalvelua, joka tekee ikkunoistasi kirkkaita ja tahrattomia.

lue lisää

Hintoihimme kuuluu aina pesuaineet sekä välineet. Erillisiä käyntimaksuja ei ole. Missiomme on, että kotisiivous olisi mahdollisimman monen kotitalouden saatavissa. Pyrimme omalla hinnoittelullamme edistämään tätä.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Käytämme ekologisia suomalaisia pesuaineita ja työvälineitä. Meillä ei ole vahvoja kemikaaleja käytössä, jotka olisi haitallisia ihmisille tai eläimille. Meiltä mahdollista saada lisäksi täysin pesuaine vapaata höyrypuhdistusta kodin eri pinnoille.

TYÖVÄLINEET

Omat työntekijämme ovat suurin voimavaramme ja ylpeyden aihe. Pidämme työntekijöidemme hyvinvoinnista huolta, jotta he jaksavat suhteellisen rankassa työssä hyvin. Hyvinvoivat työntekijät tekee hyvää jälkeä. Siistijämme ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja motivoituneita tekemään arjestanne hippusen helpompaa.  Maksamme työntekijöillemme asianmukaisen korvauksen, joka on alan keskivertopalkkoja parempi.

Henkilökunta

bottom of page